Aly en Rennie, de Friese ambassadeurs van SOS

In oktober schreven wij u over het warme onthaal in Friesland door Rennie en haar moeder Aly en de enorme hoeveelheid spullen die zij ingezameld hadden uit de hele buurt van Sneek.

Drie weken geleden stonden er weer zo veel spullen klaar voor SOS en Aly en Rennie wilden graag dat deze spullen mee konden met het transport van april 2015. Met een overvolle auto stonden de beide dames begin maart voor de loods in Oud Beijerland. Wéér met een super grote hoeveelheid met de meest bruikbare en mooie spullen. Geweldig !!

Aly heeft de vensterbank in de woonkamer omgetoverd tot een etalage en daarin staan zelf gemaakt kaarten, snuisterijen en zelf gebreide truitjes en vestjes te koop. Het loopt geweldig goed en de animo onder de buurtbewoners is groot. Aly en Rennie breien in opdracht verschillende dingen en van het verdiende geld worden ondergoed, schoolspullen, knutselmaterialen en allerlei gekocht.
Is dat niet super leuk?

Het was wel weer even sjouwen, maar uiteindelijk was de auto weer leeg en konden de banken, stoelen en de hoedenplank weer op z’n plaats. Het was zoveel dat het niet eens in één container paste.
Na een broodje en een kopje koffie zijn de dames weer huiswaarts gegaan voor een circa 2,5 uur durende rit.

Bedankt Aly en Rennie voor jullie komst en natuurlijk ook heel hartelijk bedankt voor alle fantastische goederen.