De truck van Neele-Vat logistics is op weg naar Sovata

Donderdagmorgen, 28 september 2017, om 09.00 uur is de 13.6 meter lange truck van Neele-Vat Logistics uit Rotterdam vol geladen met de alle hulpgoederen voor Sovata en Sarateni.

In alle vroegte zijn Kees en zijn mannen Patrick en Gillis druk bezig geweest met het laden van alle pallets en losse bundels. Geert van SOS was daarbij natuurlijk aanwezig en gaf de mannen aanwijzingen voor de laadvolgorde van de pallets. De laadvolgorde is erg belangrijk. Wat het eerste in de truck gaat, komt er het laatste uit.

Eerst worden de goederen voor Sovata gelost en als laatste de goederen voor Sarateni. Deze twee locaties liggen een eind uit elkaar en voor ons is het ondoenlijk om de goederen die bestemd zijn voor één van deze twee locaties, zelf met kleine busjes op de locatie te brengen. Wij worden dus weer ongelooflijk verwend met deze service van de chauffeur van de truck.

Het zien van de volle truck is best emotioneel en wij realiseren ons dat er ontzettend hard en veel gewerkt is door onze geweldige vrijwilligers.

Natuurlijk hopen wij dat de chauffeur zonder problemen de grenzen kan passeren en geen ernstige files of ander oponthoud zal tegenkomen. Als inderdaad alles mee zit, zal de truck op dinsdag 3 oktober a.s. aankomen in Sovata.
Geert is dan al in Sovata en zal samen met Levente de bananendozen voor het kinderhuis, ziekenhuis, scholen en crèches alvast uitrijden. De rest van de bananendozen zullen mooi op wijk en volgorde van wegbrengen, in de opslag van Sovata en Sarateni geplaatst worden door Geert en Levente.