Duizendpoot Kees

Kees verzamelt niet alleen papier, karton en plastic voor het gemeentelijke
“Afval Loont” waarmee jaarlijks een prachtig bedrag verdiend wordt voor voedselbonnen, blijkt Kees ook een hele handige man te zijn als het gaat om klussen.

De stellingen in de loods zijn tijdens de verhuizing opgezet om alle voorraden zoals schoenen, sokken, speelgoed etc goed op te kunnen slaan.
Maar omdat er toen niet voldoende onderdelen waren om alle stellingen ook te voorzien van liggende platen waarop de voorraaddozen geplaatst moet worden, waren er provisorisch brede planken op de tijdelijke dragers gelegd.

Dat werkt niet echt prettig. De dozen en tassen vielen vaak tussen de gleuven van de planken door en was het een gedoe om die dozen of tassen er weer tussenuit te vissen.

Kees bood aan om de uitstekende en tijdelijke leggers te vervangen door op maat gemaakte staande houten platen en de planken te vervangen door platen hardboard. Dat was natuurlijk een grandioos aanbod en wij maakten ook direct een afspraak met Kees om de stellingen in orde te maken.

Het resultaat is verbluffend. Met Margriet als hulpje bij het zagen en sturen van de grote platen hardboard, waren de 4 delen van de stelling na 3 uur picobello in orde.
Wij zijn er hartstikke blij mee.
Ontzettend bedankt Kees en wij weten jou te vinden als er weer een klus op stapel staat.