Een hele waardevolle zending incontinentiemateriaal

In de afgelopen week kregen wij een hele waardevolle zending incontinentiemateriaal, waar wij uiteraard heel erg blij mee zijn.

Van een behoorlijk aantal apotheken krijgen wij gelukkig het incontinentiemateriaal, dat door de klanten van de apotheek wordt ingeleverd na bijvoorbeeld een overlijden, voor of na een verhuizing en als men thuis te veel op voorraad heeft.

Voor de mensen én de thuiszorg in Sovata is dit incontinentiemateriaal van onschatbare waarde. Het Roemeense incontinentiemateriaal is van zeer slechte kwaliteit en vaak onbetaalbaar voor de mensen die afhankelijk zijn van deze materialen. Van een aantal gezinnen is het bij SOS bekend welke maat en soort incontinentiemateriaal nodig is en bij ieder transport krijgen deze mensen één of meerdere dozen met de maat en soort die zij nodig hebben. De rest van de incontinentiematerialen gaat naar de thuiszorg in Sovata en de thuiszorg zorgt ervoor dat de mensen die zij onder hun hoede hebben, het materiaal ter beschikking krijgen. Dat is een prachtige ontwikkeling.

Wellicht is er bij u in de buurt ook een apotheek die incontinentiematerialen ter beschikking wil stellen aan SOS. Misschien kunt u bij gelegenheid navraag doen. Alvast hartelijk bedankt.

Grote dank aan alle apotheken die de incontinentiematerialen aan SOS doneren!!!