Een koninklijk onthaal in Friesland

Dinsdag 2 april zijn Frans en Yvonne op bezoek geweest bij Aly en Rennie in Sneek, Friesland. Aly en Rennie zijn de Friese ambassadeurs van SOS.
Aly en Rennie wilden heel graag met alle spullen naar de loods aan de Langeweg in Oud-Beijerland komen, maar dat lukte niet vanwege de grote hoeveelheid die zij weer ingezameld hadden.
Dekens, schoenen, kleding, heel veel incontinentiemateriaal, sokken, ondergoed, knuffels, schoolspullen, gevulde toilettassen voor dames en heren, kortom te veel om op te noemen.
Het was heel erg veel en alles kon nog maar nét in de aanhanger. Geweldig !!!
Zoals altijd stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Een lekkere kop groentesoep, broodjes met allerlei beleg, een verrukkelijke salade en natuurlijk Friese Sûkerbôle (suikerbrood). Wij hebben er heel erg van genoten.

Als klap op de vuurpijl kregen wij ook nog eens een enveloppe met maar liefst € 350,-. Dit bedrag is door Aly en Rennie verdiend met de verkoop van de schattige en mooie breiwerken, de schitterend gehaakte poezen.
Onvoorstelbaar veel geld, Frans en ik werden er stil van.

Lieve Aly en Rennie, ontzettend hartelijke dank voor alles wat jullie voor SOS en de mensen in Sovata allemaal doen. Het is ongelooflijk !!!