Een prachtige bewegwijzering cadeau gekregen

Meester Simo van Kwan Training en buurman van de SOS loods in Oud Beijerland heeft ons verschrikkelijk verrast met een prachtige bewegwijzering om onze loods nog beter te vinden op het industriegebied.

Onze loods is slechts een deel van een enorme grote loods en de oorspronkelijke ingang ligt aan de andere kant van de loods. De ingang van de loods van SOS ligt dus eigenlijk aan de achterzijde van het pand. Daardoor is het soms lastig om ons te vinden. Door het plaatsen van een enorm doek van 2 x 3 meter ziet iedereen onmiddellijk dat de ingang van onze loods
om de hoek van het pand te vinden is. De door Frans gemaakte lay-out is mooi en duidelijk.

Natuurlijk moest het doek nog op een frame gemaakt worden en buiten tussen de reclameborden van Kwan Training en de Hoeksche Waardse Kantoor Service op palen geplaatst worden. Theo, een van onze technische vrijwilligers, heeft er een behoorlijk aantal uren inzitten om het doek op het frame te maken, gaten te boren op de plek waar het doek geplaatst moest worden en het monteren van het geheel tussen de palen. Kijk eens wat een prachtig resultaat !!!

Simo, ontzettend hartelijk dank voor deze prachtige en waanzinnige verrassing, Frans, bedankt voor het maken van de schitterende lay-out en Theo, je bent onbetaalbaar voor al het fantastische werk. Dank jullie wel.