Een prachtige handgemaakte vlag voor tweedehands kinderkledingwinkel Ivonn Üzlet

Afgelopen zaterdag stapte Corrie breed lachend de loods binnen en had een langwerpig cadeau in haar hand.

Na het openen van het cadeau kwam er een prachtige, met de hand gemaakte, vrolijke vlag te voorschijn. De vlag is bestemd voor de winkel van Melinda in Sovata. Corrie is in april van dit jaar mee geweest naar Sovata en is zó enthousiast over de tweedehands kinderkledingwinkel, dat zij dit prachtige kunstwerk heeft gemaakt. Melinda is dolblij met de vlag en bedankt Corrie heel hartelijk.

De tweedehands kinderkledingwinkel is een groot succes. Vele moeders uit Sovata en omliggende dorpen kunnen voor kleine bedragen kleding en schoenen voor hun kinderen kopen. Een moeder van vier dochters bedankte Melinda voor de winkel, omdat haar leven nu een stuk makkelijk is geworden. Haar kinderen werden altijd gepest omdat zij altijd ouderwetse of ondeugdelijke kleding aan hadden. Nu kan zij voor kleine bedragen moderne en leuke kleding kopen.

In het ziekenhuis van Sovata is een moeder bevallen van een dochtertje. Helaas heeft de moeder een ernstige vorm van kanker en heeft, zodra zij weer kon lopen, het ziekenhuis verlaten zonder haar kindje mee te nemen. Zij kan er immers niet meer voor zorgen. Via het ziekenhuis is het babymeisje opgenomen bij een pleeggezin en gelukkig kon Melinda de babykleertjes en alles wat er verder nodig was, geven uit de winkel.

Dat is toch schitterend ??