EEN TOPDAG MET VEEL ZON EN GEZELLIGHEIDTIJDENS DE INZAMELING BIJ KERK“DE VERBINDING” IN SPIJKENISSE

Zaterdag 21 september, van 13.00 tot 14.30 uur, was het weer de jaarlijks terugkerende inzameling van kleding, schoenen, handdoeken, beddengoed, schoolspullen en nog veel meer.
Wederom was deze dag een echt feest op het terrein voor de kerk “De Verbinding” waar de bakwagen van Autobedrijf Kooiman uit Oud Beijerland Gerrit, Clara, Rien, Huib en Yvonne klaar stonden om alle zakken, tassen en dozen in ontvangst te nemen van de vele mensen die hun spullen kwamen brengen. Grandioos !!
Overigens lag er in de hal van de kerk al een enorme stapel zakken en dozen, die eerder gebracht waren door mensen die geen gelegenheid hadden om deze spullen tussen 13.00 en 14.30 uur te brengen. Natuurlijk gingen die spullen eerst de bus in.
Met veel plezier en liefde kwamen de mensen hun spullen brengen en wensten ons succes met alle activiteiten. Echt heel bijzonder.
De mevrouw die het plan had opgevat om 100 reclame ballpoints te sparen, was er ook weer en kregen wij enorme bossen ballpoints. Dat is wel héél erg lief. Ook waren er een aantal mensen die snoezige, leuke en bruikbare schoolspullen hebben gedoneerd.
Op de scholen zijn niet veel schoolmaterialen en al helemaal geen knutselmaterialen.
U begrijpt dat de kinderen dolblij zijn met alle vrolijk gekleurde knutselspulletjes.

Rond de klok van 14.15 uur was de bakwagen van Autobedrijf Kooiman bomvol en zijn Rien, Huib en Yvonne weer teruggereden naar de loods in Oud Beijerland.

Onze dank is groot aan Gerrit en Clara voor de organisatie van deze dag, de koffie met lekkers, het gesjouw en natuurlijk de gezelligheid.
Voor zover ik u niet persoonlijk heb kunnen bedanken, alsnog hartelijk bedankt voor al het moois en liefs. Wij zijn u zeer dankbaar voor alles.
Heel graag tot volgend jaar in goede gezondheid.

Yvonne Willebrands, Stichting Ondersteuning Sovata (Roemenië)