En weer mooie kinderkleertjes, schoenen en laarzen van tante Sabien

Eerder dan eigenlijk de bedoeling was mochten wij wéér de kinderkleding die over is van het winterseizoen ophalen bij Tante Sabien uit Velp. Wij bedanken niet alleen Ilja van Tante Sabien maar ook zéker de klanten die deze kinderkleding gedoneerd hebben. Natuurlijk zijn wij dolgelukkig met de kinderkleding, omdat kinderkleding niet aan te slepen is voor alle schoolgaande kinderen in Sovata.

U weet inmiddels dat de schoolgaande kinderen 1x per maand een schoon kledingsetje en als het nodig is ook een paar schoentjes of laarsjes krijgen via de onderwijzeres van de school of crèche.
Voor SOS is deze manier van kleding uitgifte van grote waarde. Ieder kind krijgt nu precies wat het nodig heeft en voor de ouders is er een grote zorg minder. Naast de kleding die de kinderen krijgen, wordt er door SOS ook gezorgd voor één maaltijd per dag, een maaltijd die zij thuis waarschijnlijk nooit zullen hebben. ​

Al met al zorgt dit mooie project ervoor dat er steeds meer kinderen naar school gaan en deze kinderen kunnen werken aan een mooie toekomst.

Hartelijk dank aan Ilja van Tante Sabien en natuurlijk alle sponsors van de kinderkleding, schoenen en laarzen.