Fantastisch

Op vrijdag 20 juli mocht Frans met de aanhanger weer spullen ophalen bij Annie in Zeist. De aanhanger was ook écht nodig, want de schuur van Annie puilde aan alle kanten uit. Levensmiddelen, dozen met breiwerken, schoenen, kleding voor volwassenen en kinderen, incontinentiematerialen, speelgoed, schoonmaakmiddelen, kortom een scala aan alles wat je je maar kunt bedenken, stond klaar om in te laden.

Met een bomvolle aanhanger kwam Frans terug naar de loods in Oud Beijerland. Zelfs in de loods moest plaats gemaakt worden om alle spullen een plaats te kunnen geven. Onvoorstelbaar, zo veel goederen.

Naast de levensmiddelen die Annie zelf koopt, zijn er ook heel veel andere mensen die levensmiddelen kopen voor de mensen in Sovata en Sarateni. Annie is één van onze grootste ambassadeurs. Met veel enthousiasme verteld Annie over de activiteiten van SOS, geeft een verslag en stuurt berichten met Facebook om iedereen enthousiast te maken en te houden. Geweldig !!!

Dagelijks is Annie op pad om bij haar SOS contacten zakken en dozen kleding, speelgoed, levensmiddelen etc. op te halen. Het is geweldig dat wij van alle gedoneerde levensmiddelen maar liefst 42 zeer rijk gevulde voedseltassen hebben kunnen maken. Deze voedseltassen gaan de ouderen en gezinnen met kinderen op de Minei, Prmaverii, Trandafirilor en de Morii. Dat wordt smullen geblazen voor de mensen die zo’n prachtig gevulde tas gaan krijgen.

Dank je wel Annie en ook grote dank aan alle mensen die via jouw SOS ondersteunen.