Gesprekgroep onder leiding van Mary en Jaap op bezoek in OBL

Op initiatief van Mary en Jaap kwamen zij op zaterdag 21 februari samen met Leo, Mieke, Peter, Deth, Peter en Thea een bezoek brengen aan de opslag in Oud-Beijerland.

Met een kopje koffie met wat lekkers in de hand werd een rondje loods gedaan en werd verteld over alle ins- en outs van de werkzaamheden door SOS.
Anneke, Jan, Danny en Linda waren als vrijwilliger druk in de weer met het uitzoeken van kleding, het verpakken van grote stukken en ook kon men zien hoe de registratie van de verpakte bananendozen en losse bundels wordt gedaan.

Aan de hand van enkele gezinsdossiers is aan iedereen van de groep verteld hoe de verwerking ervan in elkaar steekt en welke werkzaamheden daaraan vooraf gaan.

Het waren twee heel gezellige uurtjes met zéér geïnteresseerde mensen en wij hopen hen een volgende keer weer te mogen begroeten in de opslag van Oud-Beijerland.

Namens het hele team van SOS bedanken wij Mary, Jaap, Leo, Mieke, Peter, Deth, Peter en Thea voor hun bezoek, de mooie donaties en hun reactie in het gastenboek van SOS.