GROOT FEEST BIJ SCHOORWIJCK IN LEIDSCHENDAM TER ERE VAN HET 60-JARIG BESTAAN

Op woensdag 23 maart was SOS uitgenodigd voor het 60-jarig bestaan van
WZH Schoorwijck Verpleeghuis en Verzorgingshuis in Leidschendam.
De feestelijkheden werden muzikaal begeleid en was het een vrolijk en gezellig feest met allerlei hapjes en drankjes. Heel gezellig.
Naast alle kleurrijke versieringen was er onder leiding van Truusje, een dame van 84 jaar en bewoonster van Schoorwijck, een slinger, bestaande uit 10-tallen gebreide sjaals gemaakt door verschillende dames, van 60 meter lang !!!
De prachtige slinger was opgehangen in de ontvangsthal en hing goed in het zicht.
Naast de 60-meterlange slinger waren er ook allerlei snoezige en schattige brei- en haakwerken die gemaakt waren door de bewoonsters en bewoner van het huis. Truitjes en vestjes in allerlei kleuren en maten, hingen gezellig aan de wand.

Na de inleiding van de feestelijkheden door Thijs, de manager, mocht Yvonne het één en ander vertellen over de activiteiten van SOS. Iedereen luisterde aandachtig en werd aan SOS symbolisch de 60-meter lange slinger en de schattige breiwerken overhandigd.
Later zou Truusje de slinger uit elkaar halen en samen met breiwerken naar Oud Beijerland komen brengen.
Afgelopen vrijdag is Truusje met haar dochter naar de loods in Oud Beijerland gekomen om alle prachtige en kleurrijke brei- en haakwerken te brengen.
Natuurlijk werd Truusje getrakteerd op een rondje door de loods, waar haar alle activiteiten
van SOS werden uitgelegd en toegelicht.
Het was een gezellige middag en wij hebben genoten van haar bezoek.

Dank je wel Truusje voor het mooie en bijzondere initiatief om iedereen enthousiast te maken voor de activiteiten van SOS