Hartverwarmend ontvangst op wintermarkt in Geervliet

Afgelopen zaterdag, 28 november, was het weer zo ver dat de jaarlijkse Wintermarkt gehouden werd.

Door de organisatoren, Cor en Bep, is alles in het werk gesteld om iedere standhouder een mooie plek te geven en het iedereen naar de zin te maken. Cor en Bep, dank jullie wel !!

Dat is altijd het begin van een geweldig leuke, gezellige en goed bezochte dag op de Wintermarkt van Geervliet.

De deelnemers waren onder andere het Rode Kruis, Unicef, Mercy International, Elise met haar mooie werk voor weeskinderen in Thailand, de Wereldwinkel van Geervliet en natuurlijk SOS met Elly en Yvonne als bezetting van de stand.

Tot onze grote verrassing waren Trynie en Gonnie ook deelnemers van de Wintermarkt en zij stonden met een eigen stand met de zelfgemaakte snoezige baby knuffeldoekjes en slabbers. De opbrengst zou wéér voor SOS zijn en te besteden aan het project “Voedselbonnen”.

Het onvoorstelbaar grote bedrag van € 465,- werd Yvonne aangeboden door Trynie en Gonnie. Natuurlijk was ik verbouwereerd en stond met een mond vol tanden door de prachtige verrassing !! Ontzettend bedankt Trynie en Gonnie, het is super !!!

Ook Coby uit Geervliet stond op een stand met haar prachtige zelfgemaakte Kerst- en verjaardagskaarten. Ook deze opbrengst van de verkoop van de schitterende kaarten van maar liefst € 33,- is bestemd voor het project “Voedselbonnen”. Dank je wel Coby !!!

Wij, het bestuur van SOS, voelen ons overweldigend verwend met al deze lieve en mooie initiatieven en opbrengsten voor de projecten van SOS.

Natuurlijk hopen wij voor volgend jaar november weer een uitnodiging te mogen ontvangen.