HET ZAL JE MAAR GEBEUREN………………………

De moeder van Joke heeft in de loop van de jaren al een kleine 200 schitterende truitjes, truien, sokken, wanten en babysetjes gebreid. Breien is haar grootste hobby en er gaat geen dag voorbij dat zij niet breit.
Helaas ging het vorige week een beetje verkeerd. Joke had voor Moederdag een aantal bollen wol gegeven. Half mei had de moeder van Joke het voor- en achterpanden gebreid van een trui en wilde aan de mouwen beginnen. Tot haar grote schrik zag zij een enorm kleurverschil tussen de gebreide panden. Joke vond dat echt vervelend en heeft een bericht aan de Wibra gestuurd en geschreven dat de bollen bol uit een serie erg veel kleurverschil vertoonden en vertelde ook dat haar moeder altijd voor het Goede Doel (SOS) breit en het jammer is dat de gemaakte breisels weg gegooid moesten worden.
De Wibra heeft fantastisch leuk gereageerd. Excuses en een doos met 35 bollen spiksplinter nieuwe wol werd op het adres van de moeder van Joke bezorgd.
De bollen wol die de Wibra heeft gestuurd, zijn zó nieuw qua uitvoering, dat deze nog niet eens in de winkels liggen !! Een heuse primeur dus !!

Dank je wel Wibra voor deze geweldige service !!!