Ineens een ware supermarkt in de loods!

Dinsdagmiddag, 29 januari, zijn Annie en Joke uit Zeist weer naar de loods aan de Langeweg 5-E in Oud-Beijerland gekomen. De auto van Joke was vol geladen met zakken en tassen kleding, maar vooral veel, héél véél levensmiddelen. Het waren zo ontzettend veel levensmiddelen dat de loods op een ware supermarkt leek!!!

Alle levensmiddelen, schoonmaakmiddelen, hygiëne producten, knutselmaterialen en schoolspullen zijn gekocht door Annie en Joke. Ook Ank, een vriendin van Annie, heeft een mooie bijdrage geleverd aan de meegebrachte levensmiddelen. Onze grote dank daarvoor.

Bij de wekelijkse boodschappen door Annie en Joke werden steeds extra boodschappen gedaan en na ongeveer 2 á 3 maanden is deze enorme hoeveelheid voedsel het prachtige resultaat. De vrijwilligers in de loods waren best een beetje stil van al die geweldige levensmiddelen en alle andere spullen. Wat zullen de gezinnen die straks een voedselpakket krijgen, smullen van al dat lekkers !!! Vooral van de knakworstjes, de blikjes met vis en de blikjes met vlees zal gretig gegeten en genoten worden.

Annie en Joke, het is niet alleen heel gezellig als jullie op bezoek komen, maar ook ontzettend hartelijk dank voor de prachtige en waardevolle donatie!!