Kijk eens wat ontzettend leuk

Dat Anneke regelmatig uit Zeist naar de loods in Oud-Beijerland komt om te helpen met uitzoeken van de kleding en het maken van cadeautjes voor de schoolgaande kinderen, weet iedereen al lang. Maar in de afgelopen week is ook kleindochter Quinty van 13 jaar mee gekomen om te mee te helpen. Quinty heeft keihard gewerkt.

Voor de meisjes van 14, 15 en 16 jaar in Sovata is het iedere keer een strijd om voor hen een gepast cadeautje te vinden. Aan de ene kant zijn het meisjes die soms al een kindje hebben en aan de andere kant zijn het nog kinderen. Quinty heeft van kleine rosé doosjes, die weer afkomstig zijn van Netty, allemaal schitterende cadeautjes gemaakt door er allerlei monstertjes in te doen. Een nagellakje, tubes crème, een luchtje, een gastendoekje en een sieraard. Deze cadeaudoosjes zijn zo schattig en mooi geworden, dat iedereen verbaast en met open mond heeft staan kijken.

En dat is nog niet alles. Quinty heeft ook nog eens 30 etuis gemaakt voor de schoolgaande kinderen met schrijfgerei en een leuke sleutelhanger. Verder heeft Quinty ook nog eens heel veel dozen met voorraden gereorganiseerd. Daar zijn wij natuurlijk ook heel erg blij mee.

Wij hopen dat Quinty weer snel met oma Anneke mee kan komen, er zijn nog veel cadeaus te maken.

Dank je wel Quinty voor al het fantastische werk dat je gedaan hebt.