Lekker winkelen bij de stand van Anneke

Anneke is per jaar een behoorlijk aantal weken aan het werk om allerlei cadeau artikelen te maken en te verkopen op de kleine en gezellige marktjes in diverse bejaardenhuizen in de omgeving van Zeist.

Van zelfgemaakte kaarten tot cadeau taarten, van popjes tot beeldjes, van kettingen tot armbanden, van knuffels tot speelgoedjes, van babykleertjes tot baby speelgoed en van leuke cadeautjes naar kleine luxe cadeautjes. In de loods worden kleine sieraden, presentjes of knuffels bewaard voor Anneke, die zij weer met mooi papier of folie tot prachtige geschenken omtovert.

In de kerstperiode is de stand van Anneke prachtig in de kerstsfeer en staan er ook de door Anneke gemaakte kerststukken op de tafels uitgestald. Super mooi !!

Voor de dames uit het bejaardenhuis, die vaak slecht ter been zijn en nauwelijks nog buiten komen, is het altijd een feestje als Anneke weer komt om haar gezellige en vrolijke spulletjes aan de man te brengen. Regelmatig wordt Anneke geassisteerd door Debby of Riet, twee heel enthousiaste dames die het ook leuk en gezellig vinden om de presentjes te verkopen en om tijd vrij maken om met de bewoners een praatje te maken.

De totale opbrengst over 2015 van € 1.050,- euro heeft Anneke overgemaakt op de bankrekening van SOS voor het project “Voedselbonnen”.

Naast al deze activiteiten gaat Anneke ook nog eens 1x per week een ochtend breien met een aantal bejaarde dames. Het leuke is dat deze dames het erg gezellig hebben met elkaar, breien voor SOS en zo een prachtig doel hebben om voor te gaan. Het is waanzinnig.

Anneke, ontzettend bedankt voor alles en natuurlijk bedanken wij ook de dames van het breiclubje voor de leuke en prachtige breiwerken.