Mooi, mooier, mooist: kerstmarkt in Hagestein

Coby is, zoals ieder jaar, voor kerst weer twee weken druk in de weer geweest met het maken van de meest schitterende kerststukken. Uit de tuinen in de buurt mag Coby van de buren allerlei groen knippen en plukken en op de rommelmarkt zijn allerlei stekertjes, prikkertjes, schaaltjes en bakjes gekocht.

Na de kerkdienst werd de kerstmarkt buiten geopend en konden alle bezoekers o.a. een van de prachtige kerststukken kopen.  Er waaide een snijdende koude wind en met de benen gewikkeld in een dekentje konden de dames zich een beetje tegen de kou beschermen. Ondanks de extreme kou is het ongelooflijk grote bedrag van € 340,- verkocht aan mooie kerststukken. Slecht 3 kerststukken bleven er maar over en deze zijn  geschonken aan mensen in de buurt.

Coby, ontzettend hartelijk bedankt voor het maken van de prachtige kerststukken en de daarbij behorende opbrengst. Super.

Graag willen wij ook alle buren bedanken voor het mogen knippen en plukken van de bomen en struiken. Ook Ria, die op kerstmarkt de breiwerken van de breiclub van Everdingen aan de man bracht, hartelijk bedankt.