Ondanks de heel warme dagen gewoon aan de slag

Deze week werden wij weer héél erg verrast door Anneke. Het prachtige bedrag van € 600,- is de opbrengst van de verkopen in bejaardenhuizen in de omgeving van Anneke. Ongelooflijk Anneke, dank je wel !!!

Ondanks de erg warme dagen is Anneke gewoon doorgegaan met het maken van allerlei cadeautjes voor dames, heren en kinderen, verpakt zij knuffels en sieraden en maakt Anneke ook geboortetaarten, verjaardagspresentjes en allerlei schattige dingetjes op bestelling. Al deze cadeautjes en presentjes worden voor kleine prijzen aangeboden in de bejaardenhuizen waar Anneke op uitnodiging naar toe kan komen.

De bewoners van 75+ huizen zijn altijd helemaal uitgelaten als Anneke met haar stand in de hal beneden aanwezig is. De dames vinden het helemaal gezellig om al die leuke, gekleurde en vrolijke cadeautjes te zien en kunnen met moeite kiezen welk presentje zij zullen kopen voor een van hun kinderen of kleinkinderen.
Vaak kunnen deze ouderen niet zomaar even naar de stad of dorp om een aardigheidje te kopen voor een verjaardag of bijvoorbeeld een geboorte van een kleinkind. Voor deze mensen is de stand van Anneke een mooie oplossing.

Dank je wel Anneke en succes met het maken en verkopen van de presentjes in de tweede helft van dit jaar. Super !!!!