ONGELOOFIJK BLIJ MET DE INZAMELING

Normaal gesproken is er ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand september een grote rommelmarkt bij Kerk de Kern in Spijkenisse.
De opbrengsten daarvan zijn bedoeld voor het onderhoud en in stand houden van het kerkgebouw.

Aan het einde van de elke rommelmarkt mocht SOS altijd de overgebleven kleding ophalen. Daar zijn wij altijd heel blij mee en kunnen met de enorme hoeveelheid kleding veel gezinnen in Sovata helpen en de tweedehands winkels ruim voorzien van de prachtige kleding.

Door de problematiek van het COVID-19 kon deze rommelmarkt dit jaar geen doorgang vinden, wat natuurlijk heel erg jammer is.
SOS was heel verrast dat er, ondanks het COVID-19, toch een kledinginzameling kon worden gehouden op zaterdag 26 september speciaal georganiseerd voor SOS.
Met de grote bus van Van der Kaa uit Moordrecht gingen Frans en Yvonne vol verwachting naar Spijkenisse. Aan die verwachting is ruimschoots voldaan. De een na de ander kwam aangelopen, met de fiets met de auto en zelfs een dame met een rollator met drie grote zakken. Schitterend.
De inzameling was gepland van 14.00 tot 16.00 uur, maar om even 15.00 uur zat de grote bus al bomvol.

Er werd besloten dat een aantal mensen bij de kerk zouden blijven om de laatste zakken en dozen in ontvangst te nemen om die op dinsdagochtend alsnog op te halen.
Zaterdag na 16.00 uur kregen wij een berichtje dat er nog een enorme hoeveel kleding was gebracht en wel zeker 2 derde van de bus zou in innemen.

Het was één groot feest om van al deze blije en enthousiaste mensen de zakken, tassen en dozen aan te mogen nemen.
Heel graag willen wij alle mensen ontzettend hartelijk bedanken voor de kostbare lading aan kleding, schoenen, dekbedden en allerlei.

Heel graag tot volgend jaar !!