Onze ambassadeurs uit Friesland zijn weer flink in de weer geweest

In de afgelopen week heeft Danny met zijn transport bus weer een enorme lading zakken, tassen en dozen op mogen halen bij Aly en Rennie. Fantastisch, zó ongelooflijk veel kleding, jassen, schoenen, breiwerken, dekens, speelgoed, incontinentiematerialen, medische hulpmiddelen, kinder- en babykleertjes, rugtassen en schoolspullen. Het was zó veel dat het moeilijk is om alle waardevolle goederen in één zin te noemen.

Het is ook iedere keer weer een feest om alles uit te zoeken en te verpakken in de gezinsdozen of dozen voor de scholen en het ziekenhuis. Gelukkig kunnen alle spullen nu mee met het transport van oktober naar Sovata en wij weten al dat de mensen ongelooflijk blij zullen zijn met alles wat er in hun gezinsdozen verpakt is.

Als klap op de vuurpijl gaf Aly ook nog eens het mooie bedrag van € 100,- mee voor de uitgifte van voedselbonnen. Dit bedrag is opgebracht door de verkoop van brei- en haakwerken en andere zelf gemaakte cadeautjes die zij op een fancy fair verkopen. Fantastisch !!!

Heel graag willen het hele team van SOS én de mensen in Sovata jullie ongelooflijk hartelijk willen bedanken voor alle liefs, moois en fijns.
DANK JULLIE WEL !!!