ONZE FRIESE AMBASSADEURS OP BEZOEK IN OUD BEIJERLAND

Vorige week woensdag kreeg ik van Rennie een appje of de loods zaterdag open zou zijn. Natuurlijk is de loods open en wij vonden het hartstikke leuk dat zij naar de loods wilde komen.
Aly en dochter Rennie wilden zó graag weer eens even in de loods kijken, het was té lang geleden dat zij in de loods van SOS waren geweest.
Wát heerlijk om Aly, Rennie en zelfs echtgenoot Oeds weer te zien. Na hartelijke en vrolijke begroetingen, koffie en het bijkletsen, werd de auto leeg gemaakt.
Breiwerken, nieuw kinderondergoed, prachtige gebreide dekens en dekentjes en niet te vergeten de schattige gehaakte dieren en kerstmannetjes. Echt waanzinnig leuk en lief om te zien.
Na een gezellige lunch met z’n allen kreeg Yvonne een dikke vette enveloppe met het ongelooflijk grote bedrag van € 600,-. Dit schitterende bedrag is bij elkaar gebracht door de verkoop van brei- en haakwerken. Dat is toch fantastisch !!!!
Wij mogen dit prachtige bedrag besteden voor het uitschrijven van voedselbonnen voor de meest arme en zieke ouderen in Sovata. Nét voor de  Kerstdagen zullen de enveloppen met de voedselbonnen bij deze mensen gebracht worden door de plaatselijke postbode.

Er staan nog héél veel spullen zoals incontinentiemateriaal, kleding, schoenen,, tassen en allerlei andere goederen bij ALy en Rennie thuis. Begin december zullen Frans en Yvonne met de grote Van Der Kaa bus richting Sneek rijden om alles op te halen. Dat is voor ons ook altijd een hartstikke leuk en fijn dagje uit.

Lieve mensen, ik weet haast niet meer hoe ik jullie moet bedanken voor alle moois en liefs dat jullie voor de mensen in Sovata en SOS doen.
HÉÉL, HÉÉL  HARTELIJK BEDANKT EN EEN DIKKE KNUFFEL