Prachtige dekentjes voor de kindjes op de creche aan de Linistei

Een enorme stapel prachtige en vrolijk gekleurde kinderdekentjes voor de kindjes op de crèche aan de Linistei gemaakt door Ina, geassisteerd door Lenie, Christine, Ria, Sjaan en Wanda. Onder de bezielende leiding van Ina hebben de dames vierkantjes gemaakt in alle kleuren van de regenboog en Ina heeft de honderden vierkantjes aan elkaar gehaakt tot een mooi geheel van 70 x 120 cm. Echt geweldig om die enorme stapel schitterende en vrolijke dekentjes te zien.

De kindjes op de crèche aan de Linistei slapen nu in een soort kribje met veel te weinig lakentjes en dekentjes. De ruimte waar de bedjes nu staan is saai en ongezellig, maar als straks deze olijke dekentjes op de bedjes liggen, zal het een vrolijke en gezellige boel worden.

Naast het breien en haken heeft Ina ook nog eens een stapel babyslaapzakjes gemaakt.

De slaapzakjes zijn ideaal voor de moeders om hun kindje warm en veilig mee te nemen. Ook deze slaapzakjes zijn heel vrolijk en gezellig om te zien. In de slaapzakjes wordt nog een baby fleecedeken gedaan en deze setjes worden later verdeeld en verpakt in de babypakketten.

Ontzettend hartelijk bedankt Ina, Lenie, Christina, Ria, Sjaan en Wanda. Jullie hebben een schitterend werk geleverd.

DANK JULLIE WEL.