PRACHTIGE ROLLEN VLOERBEDEKKING EN VINYL VAN DE JONG INTERIEURSTOFFERING

Wat een feest om zoveel prachtige rollen en restanten vloerbedekking en vinyl te mogen krijgen voor de mensen in Sovata.
In afgelopen april hebben wij voor een tweetal ouderen vinyl moeten kopen omdat de houten vloer in het huisje veel scheuren, kieren en losse planken hadden. De kou waaide door de gleuven in de houten vloer de kleine kamer binnen.
Door platen en vinyl op de vloer te leggen, hebben deze ouderen het veel minder koud, zeker in de zeer strenge winters. Dat is natuurlijk heel erg fijn.
U begrijpt dat deze rollen vloerbedekking en vinyl van onschatbare waarde zijn voor vooral de ouderen. Overal in de huisjes en hutjes zijn de vloeren slecht tot heel slecht en geeft veel extra kou.
Voor de gezinnen die nog leven in een hutje met een vloer van klei, kunnen wij nu verrassen met een stuk vinyl. Natuurlijk zullen wij zorgen dat er een goede ondergrond komt, voordat het vinyl gelegd wordt.
Op de foto’s kunt u zien dat Henk en Piet bezig zijn om alle restanten te meten en te voorzien van de maat en er zelfs een stukje van de betreffende vloerbedekking en vinyl op de rol plakken. De eerste rollen liggen al klaar.
Geweldig mannen en dank jullie wel !!!

Grote dank aan Arno de Jong van De Jong Interieurverzorging !!