Ruud en Paula hebben ons wel heel erg blij gemaakt

Aan het begin van deze week belde Ruud ons op over een aanbod van een partij nieuwe baby- en kinderkleding. Er zou in de buurt, waar Ruud woont, een winkel sluiten en Ruud was op goed geluk bij de eigenaar van de winkel gaan vragen waar de overgebleven baby- en kinderkleding naar toe zou gaan als de winkel definitief zou sluiten. De eigenaar gaf aan dat het de bedoeling was dat er iemand een bod zou moeten doen om de hele partij over te kunnen nemen.

Na veel praten en onderhandelen heeft Ruud uiteindelijk de partij baby- en kinderkleding kunnen kopen. Paula, de echtgenote van Ruud, heeft alle kleding en andere goederen gesorteerd op babykleding, kinderkleding, mutsen en shawls, pyjama’s, petten en mutsjes etc.

Nu moest er ook nog voor vervoer gezorgd worden om alle dozen en pakken in de loods aan de Langeweg te krijgen. Loek, de broer van Ruud, was bereid om zijn bus vol te laden en naar Oud Beijerland te rijden. Echt geweldig.
Een super grote partij met de mooiste en leukste kleding, speelgoed, lampen voor kinderslaapkamers, sokken, ondergoed, rompertjes, schoenen en nog veel meer artikelen. Het was even puzzelen waar alle dozen moesten staan, maar na een uurtje uitladen stond alles in de loods. Ongelooflijk, zó veel dozen met nieuwe spullen hebben wij niet eerder in de loods gehad. Overweldigend gewoon !!!

Gelukkig konden Marie-José, Marry, Monika, Ina, Margriet, Yvonne en Rieta die dag langer blijven om alle kleding en andere goederen een plekje te geven of al vast in bananendozen te verpakken.

Kinderkleding is én blijft verschrikkelijk hard nodig voor de schoolgaande kinderen en
babykleding voor de kleintjes.

Ontzettend bedankt Ruud en Paula, het is fantastisch !!! Ook Loek heel hartelijk bedankt voor de rit naar Oud Beijerland. Heel erg fijn.