VAN KANTOOR NAAR SCHOOL

In juni kreeg ik van Marleen, werkzaam bij Woonbron in de regio Rotterdam e.o., een berichtje via de app of wij geïnteresseerd zijn in een grote hoeveelheid nietmachines, perforators, pennenbakjes, linialen, A3 en A4 wit en gekleurd paper en veel kleinere kantoorartikelen.
Doordat er veel meer digitaal gewerkt wordt en er minder gebruik wordt gemaakt van de kantoor- en bureauartikelen werden de overbodige spullen ingezameld. Daarbij kwam de problematiek van de Covid-19 virus ook nog om de hoek kijken en moesten veel mensen thuis werken.  Natuurlijk wilden wij dolgraag alle spullen hebben voor de scholen en crèches. Hoe fijn zou het zijn als ieder klas voldoende pennenbakjes, nietmachines en perforators zouden hebben. Ook op de administratieafdeling van de scholen zou men ook waanzinnig blij zijn met al deze voor hen kostbare materialen.

Helaas moesten wij even geduld hebben om dit nieuws op onze website te plaatsen. Het artikel zou immers in oktober in het personeelsblad van Woonbron geplaatst worden.
Inmiddels is het blad uitgegeven en kunnen wij u op de hoogte brengen van deze prachtige donatie.

Marleen, dank je wel dat je aan SOS hebt gedacht en ook dank aan jouw collega’s die voor het inpakken van de spullen heeft gezorgd.