Els heeft van overgebleven meubelstoffen de mooiste tasjes gemaakt

Afgelopen zaterdag kwam Els met maar liefst 70 prachtig zelfgemaakte tasjes brengen. Van restjes meubelstoffen en versieringen, gemaakt van kapotte kettingen en armbanden, maakt Els deze tasjes met heel veel plezier. Een aantal tasjes heeft Els ook nog gevuld met pennen, potloden, kleurtjes, schriften en wat leuks.

Al 2 keer is een groot aantal van deze tasjes, gevuld met kleine cadeautjes, op de scholen uitgedeeld aan de meisjes in Sovata. Natuurlijk waren de meisjes méér dan blij met deze schattige tasjes en liepen trots rond met hun kostbare bezit.

In de loods van SOS, in het zomerwinkeltje van Monika, op diverse marktjes en in de tweedehands kledingwinkel van Angelia aan de Oostdijk in Oud Beijerland worden de tasjes verkocht. De prijzen variëren van 2 euro tot 7,50 euro. Er is veel vraag naar deze tasjes en u kunt zelfs opgeven welke kleuren u het leukst vindt en of er veel weinig glitter op de tasjes gewenst is.

Alle opbrengsten van deze schattige tasjes komen ten goede voor het SOS project “Voedselbonnen”. Fantastisch! Els bracht ook de opbrengst mee van de verkoop op een markt van maar liefst € 115,- Ongelooflijk toch?!

Wilt u ook één van deze tasjes in uw bezit krijgen? Neemt u dan contact met Yvonne via de mail yvonne@stichtingsovata.nl of per telefoon 06-24 52 19 69. Wij zorgen ervoor dat het door u bestelde tasje bij u aangeleverd wordt.

Els, ontzettend hartelijk bedankt voor de schattige en mooie tasjes !!!