VERZIN HET MAAR …………………

Marianne en Leo, beiden heel erg actief voor een babykliniek in Iritra, hebben het lot van onze gezinnen in Sovata en Sarateni heel erg aangetrokken.
Buiten alle spulletjes en kleertjes voor de kinderen die zij naar de loods brengen, zijn zij ook druk in de weer voor SOS.

Samen hebben Marianne en Leo een vakkenbord gemaakt. Op de foto kunt u goed zien hoe dat eruit ziet. Het bord bevat 100 vakjes en ieder vakje vertegenwoordigd een lotnummer. Deze lotnummers verkopen zij voor € 2,50 per stuk. In ieder vakje komt dan de naam van de koper te staan en bij de trekking van de lootjes voor 30 winnaars, weten Marianne en Leo precies wie de prijs of prijzen heeft gewonnen.
Afgelopen donderdag zijn de lootjes door Yvonne getrokken en Marianne heeft de naam van de winnaars op de lijst gezet. De winnaars hebben in het afgelopen weekend de prijzen in ontvangst mogen nemen.

De opbrengst van de verkoop van deze lootjes bedraagt maar liefst € 250,-  en zal gebruikt worden voor het uitschrijven van voedselbonnen.

Echt een waanzinnig leuk en mooi en initiatief van deze twee zeer actieve mensen.

Héél véél dank Marianne en Leo voor deze mooie donatie aan SOS.