WEER EEN GIGANTISCH GROTE LADING VAN ONZE FRIESE AMBASSADEURS

Aly en Rennie uit Sneek in Friesland hebben de laatste 5 maanden weer zo verschrikkelijk hun best gedaan met het inzamelen van kleding, schoenen, dekens, beddengoed, incontinentie materialen, medicijnen, poppen en veel, vele breiwerken.
Het was een heel gesjouw om alle spullen weer in de bus te krijgen. Wat een super mooie hoeveelheid aan bruikbare en nodige goederen !!!

Jammer genoeg zijn er van het gesjouw van alle dozen, tassen en zakken geen foto’s gemaakt, dat is helaas niet aan gedacht. Gelukkig is er wel van de hoeveelheid goederen in de bus een foto gemaakt en heeft u een idee hoeveel het is.

Naast het inzamelen van goederen zijn Aly en Rennie dagelijks bezig met het breien en haken van schattige popjes, dierenfiguren, truitjes, sokken en vele andere prachtige werken.
Veel van deze gebreide of gehaakte spulletjes worden verkocht. De opbrengst daarvan komt geheel ten goede aan SOS.
Naast deze activiteiten kijken de dames ook regelmatig op de site “gratis af te halen” of op de “Ruilsite”. De meest mooie spulletjes worden op die manier vergaard.

Na een heerlijke lunch met koffie en lekkers na, kregen wij ook nog een enveloppe met maar liefst € 320,-. Dit schitterende bedrag is door de dames bij elkaar gespaard door brei- en haakwerken te verkopen. Ongelooflijk toch ?

Dank jullie wel Aly en Rennie, het is onvoorstelbaar wat jullie allemaal doen voor de mensen in Sovata en SOS.
Ontzettend hartelijk bedankt en alle liefs.