WEER EEN WAANZINNIG GOEDE INZAMELING BIJ DE PROTESTANTSE KERK “DE KERN”IN SPIJKENISSE OP 25 SEPTEMBER 2021

Wát een feest om weer aanwezig te mogen zijn bij de protestantse Kerk “De Kern” in Spijkenisse voor de kledinginzameling voor SOS.
Ieder jaar, op de laatste zaterdag van september,  wordt er in en voor de kerk een grote rommelmarkt gehouden. De opbrengsten van de rommelmarkt zijn bedoeld voor het onderhoud en in stand houden van de kerk.
Door de problemen rondom het COVID-19 konden en mochten er geen rommelmarkten
gehouden worden.
Net als vorig jaar is door Gerrit, Jan en Trynie een kledinginzameling georganiseerd speciaal voor SOS. Dat is natuurlijk fantastisch en wij zijn dolblij met alle zakken, tassen en dozen met kleding, dekbedden, dekens, schoenen en nog veel meer.

De inzameling zal om 14.00 uur starten. Rien, Huib, Frans en Yvonne waren er al 13.30 uur om de al eerder ingebrachte spullen vast in te laden. Onder het genot van een kopje koffie met lekkers,  was het wachten op de mensen die hun spullen zouden komen brengen.
Klokslag 14.00 uur  kwamen de eerste mensen al met een volle auto, op de fiets, lopend en zelfs mensen met een rollator met daarop de zakken gestapeld.
Het was een heel gezellig weerzien van alle mensen die spullen kwamen brengen en onderling werd uitbundig met elkaar gesproken en was men blij dat de kleding en andere goederen, een mooie bestemming gaan krijgen in Sovata.
Groot was onze verrassing toen er een scootmobiel werd aangeboden door van de sponsors. Het bleek erg moeilijk om de 4 jaar oude scootmobiel een goede plek te geven ergens in Nederland.
En toeval bestaat niet !!! Van één van onze hulpverleners kregen wij vorige week de vraag
om een rolstoel voor Sándor mee te nemen die heel slechte benen heeft en per dag 7 kilometer van Sovata naar Praid VV moet lopen om te werken. Met deze heel pijnlijke benen kan dat absoluut niet en Sándor zou zijn werk daardoor kwijt raken. Wij weten nu al dat Sándor niet weet wat hem overkomt en ongelooflijk blij zal zijn met deze prachtige scootmobiel.

Het was een prachtige, zonnige, gezellige en fantastische dag. Onze dank  is groot, heel groot en graag willen wij u allemaal heel hartelijke bedanken voor alles wat u ons vandaag gegeven heeft.

Tot volgend jaar op 24 september 2022 !!!