Wéér onwaarschijnlijk…

Vorig jaar zijn er al twee artikelen geplaatst over Trynie en Gonny, de dames die dagen, weken en maanden bezig zijn met het maken van de meest snoezige knuffeldoekjes en slabbers. Vele momenten achter de naaimachine, jagen op mooie en geschikte lapjes op de markt, lintjes en bandjes verzamelen, kortom veel uren arbeid zit er inmiddels in de honderden snoezige knuffeldoekjes en slabbers die Gonny en Trynie gemaakt hebben.
De knuffeldoekjes en slabbers zijn zo in trek dat de dames tegenwoordig op bestelling setjes maken. Men kan dan zelf de stof kiezen en kleur aangeven. Zo leuk !!

Afgelopen maandag kwamen Gonny en Trynie naar de loods met een klein blikje. Met glunderende gezichten werd mij het blikje overhandigd en ik kreeg de vraag of ik even wilde tellen !

Verbaasd en onder de indruk opende ik het blikje en zag een stapel bankbiljetten met zelfs een briefje van € 100,- ertussen. Met toch wel bevende vingers begon ik de stapel bankbiljetten te tellen en kwam op het ongelooflijke bedrag van € 455,- !! Dit is toch onwaarschijnlijk veel geld.

Al met al hebben Gonny en Trynie al een bedrag van € 1.500,- bij elkaar genaaid en geborduurd met de enige knuffeldoekjes en schattige slabbers.

Ook deze keer mogen wij het bedrag dat in het blikje zat weer aanwenden voor het project “Voedselbonnen”.
Fantastisch dat er in de komende winter weer 91 mensen voedselbonnen gaan krijgen.

Heel, heel hartelijk bedankt Gonny en Trynie.