Zo bijzonder!

Op woensdagmorgen kwamen Annie met Joke uit Zeist met een afgeladen auto naar loods aan de Langeweg in Oud Beijerland om alle spullen af te komen leveren. Onvoorstelbaar, wát veel zakken, tassen en dozen met kleding, schoenen én veel, heel veel levensmiddelen.

Wij stonden echt met onze mond open te kijken naar de grote en prachtige hoeveelheid levensmiddelen voor de mensen in Sovata en Sarateni. Annie koopt iedere week van het weinig geld dat zij zelf te besteden heeft, blikken ham, knakworstjes, braad worst en boterhammenworst, pasta, spaghetti, thee, rijst, macaroni, tomatenpuree, blikken soep, tandenborstel en tandpasta. Dozen vol met deze zo waardevolle levensmiddelen. Vanaf september 2017 is zij bezig geweest om deze grote hoeveelheid bij elkaar te sparen. Onvoorstelbaar!! Van Joke heeft zij een prachtig bedrag gekregen om ook voor dat bedrag levensmiddelen te kunnen kopen.

Lieve Annie en Joke, héél, héél hartelijk bedankt voor deze waardevolle donatie.
Wij kunnen jullie verzekeren dat veel mensen heerlijk zullen smikkelen van deze voor hen onbetaalbare levensmiddelen. Geweldig, dank jullie wel !!!