Reisverslag April 2015

Het is onvoorstelbaar, maar het transport van april 2015 is weer helemaal gefinancierd en verzorgd door Neele-Vat Logistics uit Rotterdam. En ook de R-vent personenbus voor het vervoer van de vrijwilligers is wéér gedoneerd door Bergschenhoek Groep BV uit Bergschenhoek.

Van Monsanto Nederland uit Bergschenhoek hebben wij maar liefst 490.000 groentezaden gekregen voor de mensen in Sovata. Wij voelen ons zeer vereerd door deze prachtige donaties en support.

Natuurlijk willen wij iedereen heel hartelijk danken voor alle mooie, bijzondere en zeer bruikbare donaties, bedanken voor zichtbare en onzichtbare werkzaamheden, de steunbetuigingen voor het team dat de goederen heeft uit mogen reiken aan de mensen in Sovata, de fietsen van Kees, de nieuwe sportkleding uit Alphen a/d Rijn, het kerkorgel, de mooiste breiwerken, de schoolmaterialen, het speelgoed, de dekens en het beddengoed, kortom alles van de sponsors uit heel Nederland, écht alles was en is zeer welkom en wij hebben de mensen in Sovata en Sarateni ongelooflijk blij kunnen maken met de spullen die zij hard nodig hebben. Dank u wel !!

Op vrijdag laat in de middag komt de groep aan in een zonnig maar heel koud Sovata. ‘s Nachts is er behoorlijke nachtvorst van -5 graden. Gelukkig is het droog en kunnen de dozen en losse bundels, die eerder deze week zijn aangekomen in Sovata, prima op volgorde van wijk, straten, scholen, ziekenhuis etc. gezet worden, klaar voor het bezorgen in de volgende dagen. Daarna snel naar ons logeeradres om de koffers uit te pakken en daar staat Anneke klaar met een heerlijke maaltijd en een verrukkelijk toetje voor de hele groep.

Lees het volledige Reisverslag in PDF.