Reisverslag Oktober 2013

Of wij alle spullen mee konden krijgen naar Sovata was nog maar de vraag. Het aanbod van 18 ziekenhuisbedden uit Oud-Beijerland, 5 bedcarriers van Rennie, 14 rollators van Ben uit Velp, de ruim 700 bananendozen en de 100 losse bundels is bij elkaar enorm veel vracht. Twee rollators, een box en groot speelgoed konden écht niet meer in de truck en gaan terug naar de opslag en wachten daar tot het transport van april 2014.

Gelukkig hebben Kees en Yolenta samen met de mannen van VAT Logistics er voor gezorgd dat bijna alles vervoerd kon worden met de grote VAT truck met trailer van 13,6 meter lengte. Zij zijn écht de redders in nood !! Ons geluk kon helemaal niet meer op toen wij hoorden dat VAT Logistics voor de tweede keer dit jaar het transport gaat doneren !! Ongelooflijk veel dank daarvoor.

Ook Gerard en Sandra van de Bergschenhoek Groep zijn wij veel dank verschuldigd. Jaren achtereen mogen wij gratis gebruik maken van de personenbus van Bergschenhoek BV om de vrijwilligers naar Sovata te rijden met onze Janny en Cees als chauffeurs. Dank jullie wel Gerard en Sandra !!

Anneke, Jan, Nora en Danny waren al in Sovata toen de zwaarbeladen truck op vrijdag, vóór onze aankomst, in Sovata aankwam. Om de loodzware ziekenhuisbedden en de beladen pallets uit de truck te krijgen, hadden wij gevraagd of het mogelijk was om een heftruck te huren.

Lees het volledige Reisverslag in PDF.